Paul_PL Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 \"łołówek\" dodam maisto w dole i pokoloruję to w Ps...jezeli macie komkentarze typu \"rysunek jest do dupy\" to napiszcie o co dokładnie wam chodzi(w koncu nie wszyscy są jasnowidzami)
Amrun1 Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 mało to czytelne...przynajmniej dla mnie... fajnie koleś wisi ale mało go widać.. wyczyść to troche... i moze zróżnicuj
Paul_PL Napisano 19 Marzec 2004 Autor Napisano 19 Marzec 2004 Masz rację...troszke mi sie rozpaćkało...postaram sie to poprawić...jutro sa akurat dwa polskie ,więc bedę mial co na nich robić [he he...]Nadal zastanawiam się nad tym co ma być pod:D Jakieś sugestie?:)
Amrun1 Napisano 19 Marzec 2004 Napisano 19 Marzec 2004 hmmm a ja w tym widze fajna pracke... no moze nie teraz ale poczatek jest.... widze statek wbity w chodnik... z tych drutów po prawej zrobic barierke.... powiększyć kadr... nadac troche bardziej kanciastych kształtów niektórym elementom, dym tu i tam... jacyś ludzie podchodzący do wraku z przestachem na tym chodniku....moze jakas policja lub straz pozarna gdzies na pierwszym planie, nie cała w kadrze- proponuje gdzies na wysokości tego czegos wystajacego z pod chodnika(to usunąć), drugi taki \"wóz\" gdzies blisko lewego dolnego rogu...w dole w lekkiej mgle dolne poziomy miasta jakies latajace taksówki, śmieciarki, krażowniki podniebnych szos ;) ... wyłaniające sie dachy z lądowiskami... chmurki oczywiście... jakies odłamki na chodniku... no tak na szybko to tyle, troche nieskładnie i nie pokolei ale taka szybka wizja... ja tak to bym widział... :)
Kinia Napisano 20 Marzec 2004 Napisano 20 Marzec 2004 ja moze poczekam na efekt koncowy bo jak narazie to brakuje mi wyobrazni :(.... ale niektore fragmenty obrazka ciekawie sa narysowane ... szkoda tylko ze nie wiem co to jest ... :) pozdrawiam :D
Rekomendowane odpowiedzi