gangrel Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 (edytowane) Witam. Postanowiłem znów uczestniczyć w Bitwie. Poprzednimi razami niestety nie udało mi się dokończyć prac (choć z poprzedniej skończyłem już grubo po końcu - tak dla siebie ;) ). Mam nadzieję, że tym razem uda mi się skończyć - tzn, że czasu nie zabraknie. Tyle wstępu. Do rzeczy: Praca przedstawiać będzie pewnego projektanta, który poświęcił życie dla skończenia swego Wielkiego Życiowego Projektu. Tak bardzo pochłonęło go to, że umarł z wyczerpania i głodu. Pracka będzie utrzymana w raczej 'kreskówkowym' wyglądzie (przynajmniej na teraz mam takie wyobrażenie). Wszystko będzie mocno usyfione (pleśń, muchy, robactwo, pozostałości po jedzeniu itp.) i pełno rysunków, fragmentów Projektu na ścianach, podłodze, biurku itp. A sam bohater leżący na stole z ołówkiem w ręce... W linku jest jak to ma mniej więcej wyglądać (odnośnie perspektywy głównie), choć raczej będzie ciemniej i 'mroczniej'. Edytowane 30 Kwiecień 2009 przez gangrel
KoMic Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Jak dla mnie, troche sie gryza Twoje zeznania: ], tzn styl kreskowkowy z opisem. Jak dla mnie nie zda to egzaminu i bedzie to kolejna scena do kosza.
gangrel Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Hm, może z tym określeniem 'kreskówkowy' przesadziłem trochę. Raczej mam na myśli, że nie ma to być scena ultra realistyczna. Ale w zasadzie to chciałem tak zrobić z powodu, że jakoś nie lubię raczej robić zbytniego realizmu. Chociaż... sam już nie wiem. Ale dzięki z sugestię, przemyślę jeszcze póki wcześnie. A w między czasie machnąłem biurko ;p
gangrel Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Wstępna wersja lodówki gotowa... kolejny update to chyba będzie już ogólny widok pokoju (jeszcze bez postaci, bo na to muszę jakieś referki zrobić/poszukać)
mileS Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 lodówka w biurze;pracowni? Praktyczne ale nie logiczne :) Powodzenia
gangrel Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Dzięki:) A nie w pracowni. W pokoju obok. Fakt, że narysowałem to kiepsko, ale to już jest drugi pokój i widać będzie otwartą lodówkę (pustą praktycznie). Jak zrobię to w 3d to będzie to lepiej widać :) Aha, jak nie uda mi się dziś tego zamieścić to kolejne postepy będą chyba dopiero po 'długim' weekendzie...
gangrel Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 No, kolejny update - tym razem ogólnie sceny. Na razie pusto i 'szumiato', ale co tam :p http://gangrel.3d.pl/bitwa3d/ogolne1.jpg
skorpion85 Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 nie wiem może ujęcie takie ale chyba coś z proporcjami nie tak?? :)
gangrel Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Napisano 30 Kwiecień 2009 Szerokokątny obiektyw - zamierzone.
Rekomendowane odpowiedzi