hunter Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 oto moje camaro , jak widać brakuje jedynie tekstur , model zrobiłem w maksie , a rendera zrobiłem w brazilu . Jak macie jakieś uwagi to piszcie , chętnie poczytam co myślicie o mojej pracy :)
Eddy__ Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 (edytowane) straszne ziarno na renderach =/ może spróbuj mental raya? ;) ale model ciekawy... ja nie widzę błędów. Pokaż siateczkę :) edit: @down wcale nie sądzę, że to przez brazila :) tylko proponuję żeby się pobawił mr Edytowane 1 Maj 2009 przez Eddy__
kłapouchy Napisano 1 Maj 2009 Napisano 1 Maj 2009 Ziarno to nie przez brazila tylko przez mały sampling, tak mi się wydaje :] Jeśli będzie chciał mentala to sam sobie sprawdzi.
hunter Napisano 2 Maj 2009 Autor Napisano 2 Maj 2009 eros miałeś racje co to do samplingu :) , jutro wrzuce rendery i siatkę
Gość szysia565 Napisano 2 Maj 2009 Napisano 2 Maj 2009 Na tym renderze z profilu koła są trochę... "jajowate" w sensie że nie są okrągłe tylko spłaszczone troszku...
simon87pl Napisano 3 Maj 2009 Napisano 3 Maj 2009 mmm camaro:) no model ladny teraz tylko czekac na fajny render
hunter Napisano 9 Maj 2009 Autor Napisano 9 Maj 2009 no juz tak trochę lepszy rendery jak , w wyższej rozdzielczości
hunter Napisano 9 Maj 2009 Autor Napisano 9 Maj 2009 nie wiem może w przyszłym tygodniu wrzucę już elegancko prze renderowane wraz z teksturami :)
hunter Napisano 9 Maj 2009 Autor Napisano 9 Maj 2009 ok :) wtedy to dopiero sie będzie renderowało , jak to mi zajęło jakieś 2h 45m
Rekomendowane odpowiedzi