Napisano 1 Maj 200915 l oto moje camaro , jak widać brakuje jedynie tekstur , model zrobiłem w maksie , a rendera zrobiłem w brazilu . Jak macie jakieś uwagi to piszcie , chętnie poczytam co myślicie o mojej pracy :)
Napisano 1 Maj 200915 l straszne ziarno na renderach =/ może spróbuj mental raya? ;) ale model ciekawy... ja nie widzę błędów. Pokaż siateczkę :) edit: @down wcale nie sądzę, że to przez brazila :) tylko proponuję żeby się pobawił mr Edytowane 1 Maj 200915 l przez Eddy__
Napisano 1 Maj 200915 l Ziarno to nie przez brazila tylko przez mały sampling, tak mi się wydaje :] Jeśli będzie chciał mentala to sam sobie sprawdzi.
Napisano 2 Maj 200915 l Autor eros miałeś racje co to do samplingu :) , jutro wrzuce rendery i siatkę
Napisano 2 Maj 200915 l Na tym renderze z profilu koła są trochę... "jajowate" w sensie że nie są okrągłe tylko spłaszczone troszku...
Napisano 9 Maj 200915 l Autor nie wiem może w przyszłym tygodniu wrzucę już elegancko prze renderowane wraz z teksturami :)
Napisano 9 Maj 200915 l Autor ok :) wtedy to dopiero sie będzie renderowało , jak to mi zajęło jakieś 2h 45m