KICU Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Witam Mam problem z ikonami... a mianowicie: Tworze box'a i gdy chce go obrócić włączam opcje i nie wyświetla mi sie ikona obrotu... próbowałem wciskać "x" ale nic to nie dało. Pozdrawiam KICU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 to zobacz czy nic nie przestawiłeś w cursomize user interface Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KICU Napisano 10 Maj 2009 Autor Share Napisano 10 Maj 2009 Zresetowałem ustawienia i nic przeinstalowałem Max'a i nic... jaka może byś tego przyczyna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pae46 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Mam czasem to samo. Wywal z C:\Documents and Settings\PAe46\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Autodesk\3dsmax\2009 - 32bit\enu plik "3dsmax.ini" :) Powinno byc dobrze. Mozesz tez popatrzec czy jakiejs linijki w tym pliku niewywalic, bedziesz mial mniej ustawiania po skasowaniu. Ja np sobie zrobilem kopie tego pliku i jak cos nietak to szybko przywracam backup :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi