Krystian Szabat Napisano 12 Maj 2009 Share Napisano 12 Maj 2009 Elo zrobilem stronke we flashu i wrzucilem na serwer plik swf i html i wszystko jest ok preloader dziala ale po 10% zaladowania przechodz na strone i dzialaja tylko 2 z 5 menu mimo ze zrobione jest wszystko tutaj macie link do mojej stony zobaccice o co chodzi http://www.mate-ksz.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Szabat Napisano 12 Maj 2009 Autor Share Napisano 12 Maj 2009 (edytowane) Wiecie co juz wiem czemu mi nie wyswietlalo podstron w menu bo w ustawieniach tam flasha na stronie mialem nacisciete ze przechowywuj w moim komputerze tylko 10kb ale i tak niewiem czemu ten preloader tylko do 10% sie laduje O i tak przyokazji mozecie mowic co wam sie podoba/nie podoba w stronce co poprawic i wogule jest to moja pierwsza stronka wiec potraktuje to jako konstruktywna krytyke Edytowane 12 Maj 2009 przez Krystian Szabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi