Napisano 12 Maj 200915 l Praca wykonana W programie 3ds max 2008, i Adobe Photoshop CS3 Lub tak... Edytowane 12 Maj 200915 l przez Riddick_MAX
Napisano 12 Maj 200915 l Fajnie , tylko jak dla mnie troszkę za pusto i za ciemno :) . Jednak ogółem przyzwoicie pozdrO .
Napisano 12 Maj 200915 l hmmm a co to za drzewo? Kora niby brzoza jednak liście i ich ułożenie mówią co innego ;)
Napisano 12 Maj 200915 l Autor sam nie wiem ;P dałem teksturke jaką miałem pod ręką botanikiem nie jestem, taki wybryk natury to drzewo,nie miałem na celu odtwarzanie natury tylko takie cosik wymyśliłem
Napisano 12 Maj 200915 l sam nie wiem ;P dałem teksturke jaką miałem pod ręką botanikiem nie jestem, taki wybryk natury to drzewo,nie miałem na celu odtwarzanie natury tylko takie cosik wymyśliłem mhm... no ok :D hehe co do reszty to 1 wersja mi sie bardziej podoba, fajne niebo :d
Napisano 12 Maj 200915 l a tak od 1 do to ile byś dał wiem że to cinkie troche jest... hmm? No jest jest... ale ja sie staram nie jeździć po ludziach i nie zrażać :) Co do drzew to polecam zainteresować się specjalnym plugiem, onyx się wabi.
Napisano 12 Maj 200915 l Autor spoko dzięki za szczerość, poprawie tąscenę a raczej kompletnie przebuduję na ten styl "BiX" zobacz jeszcze moją prace na Galeria 2D (Finished works 2D & WIP)>>>>Fotografia>>> Chernobyl - Fotomontaż