Bielik93 Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 Witam ostatnio bawie sie w tworzenie pokoju. Wiem ze jeszcze duzo trzeba poprawic i dodac ale wydaje mi sie ze na tym etapie juz mam co pokazac ;]
plug Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 krzesła lewituja, sofa -chyba z kamienia, widok za oknem, może jakies odbicia na podłodze?
Bielik93 Napisano 13 Maj 2009 Autor Napisano 13 Maj 2009 Krzesla juz poprawilem. Widok za oknem to bedzie tylko niebo bo jest to poddasze dosc wysoko i wiele niewidac ale postaram sie zrobic cos ciekawego. Co do sofy tez masz racje popracuje nad nia dzieki. To jest moja pierwsza pracka w vray'u ale postaram sie poprawic te bledy ;]
Temporal Napisano 13 Maj 2009 Napisano 13 Maj 2009 To ja powiem jeszcze ze przepalone to strasznie. Pobaw sie color mappingiem. Edit: wogole jest tu GI? patrzac na ta prace mam wrazenie ze jest tylko direct light bez zadnego bouncingu swiatla.
Bielik93 Napisano 14 Maj 2009 Autor Napisano 14 Maj 2009 Maly up'ek Dzieki pobawlem sie troche opcjami i wydaje mi sie zejest lepszy efekt ;] Zawsze moze byc lepiej wiec postaram sie zrobic jeszcze lepsze ;]
Gość szysia565 Napisano 15 Maj 2009 Napisano 15 Maj 2009 Niebo nie dobre i faktura dywanu również taka sobie... Natomiast co do odbicia podłogi to jest za mało widoczne. Jedynie odbicie okien rzuca się w oczy i to jeszcze nie tak jak powinno.
Bielik93 Napisano 16 Maj 2009 Autor Napisano 16 Maj 2009 OK cos tam wydlubalem mam nadzieje ze ide w dobrym kierunku ;] Bede musial jeszcze sie zabrac za material biurka i za kanape bo dalej troche kwadratowa ;] Prosze o komentarze bo chcial bym oiagnac jak njlepszy efekt ;]
Rekomendowane odpowiedzi