Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ostatnio bawie sie w tworzenie pokoju. Wiem ze jeszcze duzo trzeba poprawic i dodac ale wydaje mi sie ze na tym etapie juz mam co pokazac ;]

pokojh.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

krzesła lewituja, sofa -chyba z kamienia, widok za oknem, może jakies odbicia na podłodze?

Napisano
  • Autor

Krzesla juz poprawilem. Widok za oknem to bedzie tylko niebo bo jest to poddasze dosc wysoko i wiele niewidac ale postaram sie zrobic cos ciekawego. Co do sofy tez masz racje popracuje nad nia dzieki. To jest moja pierwsza pracka w vray'u ale postaram sie poprawic te bledy ;]

Napisano

To ja powiem jeszcze ze przepalone to strasznie. Pobaw sie color mappingiem.

Edit: wogole jest tu GI? patrzac na ta prace mam wrazenie ze jest tylko direct light bez zadnego bouncingu swiatla.

Napisano
  • Autor

Maly up'ek

pokoj1b.jpg

Dzieki pobawlem sie troche opcjami i wydaje mi sie zejest lepszy efekt ;] Zawsze moze byc lepiej wiec postaram sie zrobic jeszcze lepsze ;]

Napisano

Niebo nie dobre i faktura dywanu również taka sobie... Natomiast co do odbicia podłogi to jest za mało widoczne. Jedynie odbicie okien rzuca się w oczy i to jeszcze nie tak jak powinno.

Napisano
  • Autor

OK cos tam wydlubalem mam nadzieje ze ide w dobrym kierunku ;] Bede musial jeszcze sie zabrac za material biurka i za kanape bo dalej troche kwadratowa ;] Prosze o komentarze bo chcial bym oiagnac jak njlepszy efekt ;] pokoj3.jpg