Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

Bede pamietal o swiatlocieniu ;) i konstrukcji^^ jak kiedys bedziecie chcieli to pokaze wam pracki na zwyklej kartce i olowkiem :P jest ich troche wiecej^^ no i jest konstrukcja itd :D Tablet przynajmniej na razie to jeszcze bardziej luzne pracki ktore pozwola mi zapoznac sie z tym dzialem sztuki :P chociaz powoli chce zaczac robic cos bardziej ambitnego^^

a tak wogole to ostatnio wiecej postow z komentarzami niz pracami z mojej strony wiec zaczne cos w koncu robic :D albo skanowac :P

a jesli chodzi o linka od Ciebie meariss, artysta genialnyyyy o_O

• Odpowiedzi 57
  • Wyświetleń 5,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dawaj te pracki ołówkiem, dawaj. :D Swoją drogą, ja też muszę nadrobić ołówek, bo coś ostatnio mało ćwiczę.

Napisano
  • Autor

nom to jak bede przy najblizszym szkoolnym skanerze to spelnie swoja powinnosc :P narazie zabieram sie za challengera^^

Napisano
  • Autor

nie było mnie wieki. aktualnie mam maturę i dyplom. Za 14 dni skończę 19 lat i myślę już o studiach. Pewnie was zadowoli fakt że na dyplom robię animację. Mniej zadowoli was fakt że nie wiem czy odważę się ją pokazać. Czas pokaże. Teraz wrzucam parę prac, wykonanych w ostatnich czasie...

Napisano
  • Autor

będę wrzucał chronologicznie. Pierwsze wypociny zostały stworzone na początku wakacji tamtego roku. Straszne, prawda ?

t2685_1myjob.JPG

i następne, zaraz po tym..

t2686_2O.JPG

t2687_3kapelusniczek.JPG

t2688_4mati.JPG

t2689_5maboj.JPG

dalej...

Napisano
  • Autor

a te już po wakacjach, gdzieś pomiędzy dyplomami...

t2694_endi.jpg

t2695_muse.jpg

t2696_fsid2.jpg

t2697_jolenevers.jpg

na koniec dodam że prace mają charakter... ćwiczeń. Muszę się jeszcze dużo nauczyć, szczególnie używania różnych pędzli, choć przyznam że Digital Watercolour nie chce mi się mieszać z innymi. Nie wiem czemu...

Czekam na ostrą krytykę...