Dante88 Napisano 6 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Bede pamietal o swiatlocieniu ;) i konstrukcji^^ jak kiedys bedziecie chcieli to pokaze wam pracki na zwyklej kartce i olowkiem :P jest ich troche wiecej^^ no i jest konstrukcja itd :D Tablet przynajmniej na razie to jeszcze bardziej luzne pracki ktore pozwola mi zapoznac sie z tym dzialem sztuki :P chociaz powoli chce zaczac robic cos bardziej ambitnego^^ a tak wogole to ostatnio wiecej postow z komentarzami niz pracami z mojej strony wiec zaczne cos w koncu robic :D albo skanowac :P a jesli chodzi o linka od Ciebie meariss, artysta genialnyyyy o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meariss Napisano 6 Wrzesień 2009 Share Napisano 6 Wrzesień 2009 Dawaj te pracki ołówkiem, dawaj. :D Swoją drogą, ja też muszę nadrobić ołówek, bo coś ostatnio mało ćwiczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 7 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2009 nom to jak bede przy najblizszym szkoolnym skanerze to spelnie swoja powinnosc :P narazie zabieram sie za challengera^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 12 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2009 challenger narazie tak wyglada ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 nie było mnie wieki. aktualnie mam maturę i dyplom. Za 14 dni skończę 19 lat i myślę już o studiach. Pewnie was zadowoli fakt że na dyplom robię animację. Mniej zadowoli was fakt że nie wiem czy odważę się ją pokazać. Czas pokaże. Teraz wrzucam parę prac, wykonanych w ostatnich czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 będę wrzucał chronologicznie. Pierwsze wypociny zostały stworzone na początku wakacji tamtego roku. Straszne, prawda ? i następne, zaraz po tym.. dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 i kolejne w tym samym czasie... to trochę później.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dante88 Napisano 6 Marzec 2011 Autor Share Napisano 6 Marzec 2011 a te już po wakacjach, gdzieś pomiędzy dyplomami... na koniec dodam że prace mają charakter... ćwiczeń. Muszę się jeszcze dużo nauczyć, szczególnie używania różnych pędzli, choć przyznam że Digital Watercolour nie chce mi się mieszać z innymi. Nie wiem czemu... Czekam na ostrą krytykę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi