dariush Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Moje pytanie: Czy możliwe jest połączenie różnych ruchów z kilku plików *.BIP? Animuję bipeda, ale pewne fragmenty ruchów mam w innych plikach i chciałbym je w jakiś sposób połączyć. Jak to zrobić? W opcjach Motion nie znalazłem nic co mogłoby mi rozwiązać ten problem, chyba że po prostu nie znam wszystkich możliwości tej zakładki (a to jest bardzo możliwe ;)) Z góry dziękuję za podpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Jest tam cos jeszcze takeigo jak Mixer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 22 Maj 2009 Share Napisano 22 Maj 2009 Włączasz bipeda w tryb mixer mode, włączasz mixer, konvertujesz ścieżkę danego bipeda do transition track i możesz wrzucać dowolną ilość *.bip`ków. Jak chcesz to mieć na klatkach to robisz compute mixdown i dajesz copy to biped. I z tego co mi wiadomo albo mixer albo ręczna animacja i jednocześnie się nie da robić tego i tego (ale może jakiś wyjadać animator mnie wyprowadzi z ewentualnego błędu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariush Napisano 22 Maj 2009 Autor Share Napisano 22 Maj 2009 Dzięki wielkie, właśnie o to chodziło.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi