aduko Napisano 24 Maj 2009 Napisano 24 Maj 2009 Witam, zauważyłem dzisiaj artykuł o naszym mistrzu, Marku Piotrkowskim, moją największą uwagę przykuło zdjęcie główne, przez chwilę myślałem, że to jakaś nowa postać z jakieś porządnej produkcji 3d, a tu foto, bardzo mi się spodobała technika tego zdjęcia, zamieszczam je tutaj, aby pokazać innym. Jakoś klimatem, skojarzyło mi się z Fallen Art :)
Siepacz Napisano 25 Maj 2009 Napisano 25 Maj 2009 Myślę, że technika w przypadku tego zdjęcia ma najmniejsze znaczenie. Najbardziej gra tutaj twarz samego bohatera.
Ex3 Napisano 25 Maj 2009 Napisano 25 Maj 2009 Racja, przede wszystkim twarz, do tego chyba był jeszcze szerokokątny obiektyw i obróbka do HDR. Ale ja się nie znam
illy Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 i biala blenda z lewej strony albo shadow/highlits i lekki kontrast
zdeno Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 o matko czyli jednak jestem zdrowy! też trafiłem na to zdjęcie chyba na onecie i tak samo myślałem że to 3d. Bałem się że za dużo max3d w moim życiu i stąd te zwidy ;) ale jednak nie jest źle ! dzięki za ten głos aduko.
Rekomendowane odpowiedzi