Ex3 Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 Dostałem ostatnio pracę domową o temacie Pracowity/Leniwy - Kontrast, technika dowolna i oto co wyszło. Wrzucam do wipa bo nie chcę chłamem zaśmiecać galerii. Praca zrobiona na szybko (coś około 6-7 godzin) więc jest masa głupich rzeczy na których mi się nie chciało skupiać :) Full Res: http://images47.fotosik.pl/134/1281168539631475.jpg
Temporal Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 Fajne fajne jedynie jak juz mam sie czepiac to nie pasi mi to ze zabki sa takie gladkie taki cartoon stale a otoczenie jest takie bardziej pod real z wiekszym detalem na diffie.
Ex3 Napisano 29 Maj 2009 Autor Napisano 29 Maj 2009 Ta dysproporcja między postaciami a tłem to jeden z elementów podkreślenia kontrastu. Tak samo jak ocieplona część lewa a ochłodzona część prawa
Gość szysia565 Napisano 29 Maj 2009 Napisano 29 Maj 2009 I farba na puszkach/wiadrach jak by należała do tekstury... Strasznie płaska. Nie bardzo wygląda jak by ściekała. (szczególnie to wiadro po prawej)
Temporal Napisano 30 Maj 2009 Napisano 30 Maj 2009 kontrast w oswietleniu na tak ale z tymi teksturami nie... takie jest moje zdanie ale zdan jest tyle co userow
Rekomendowane odpowiedzi