Gość lisiczka1 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Witam mam 3ds maxa 9 i nie moge znalezc ustawien funkcji grid settings, poza tym we wczesniejszej wersji jaka mialam moglam klikajac lewym klawiszem na gornym panelu wyswietlic ikony standard primitives, splines, lights teraz nie wiem jak to zrobic. Mam jeszcze jedna prosbe tworzac wizualizaje jakiegos pomieszczenia wczesniej uzywalam lini wyciagalam ja extrude nastepnie przeksztalcalam w editable poly, zaznaczalam wszystkie polygony i uzywalam opcji flip. tego teraz rowniez nie moge zrobic, dopiero po renderowaniu widac to o co mi chodzi ale w oknach widze cala bryle. Bardzo prosze o pomoc bo spedzilam juz klkanascie godzin i nie daje sobie rady. pozdrawiam
mkeruj Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Kliknij prawym w "Snap" i tam masz zakładkę od Grida.
Gość lisiczka1 Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Kliknij prawym w "Snap" i tam masz zakładkę od Grida. dzieki wielkie a co z reszta? :((( pozdrawiam
mkeruj Napisano 2 Czerwiec 2009 Napisano 2 Czerwiec 2009 Poszukaj w helpie "backface cull" to będzie widać ścianki jednostronne.
Rekomendowane odpowiedzi