PLEK Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 (edytowane) Witam. Podczas gdy wlaczam 3dmaxa pojawia mi sie okienko autodesku z logo 3dmaxa Nastepuje ladowanie pluginow przy czym konczy sie na biped.dlc Nastepnie okienko mi zamyka sie (3dmax dziall mi poprawnie do momentu kiedy sie zawiesil ostatnio) Prosze o pomoc Pozdrawiam Edytowane 7 Czerwiec 2009 przez PLEK (edit) - reinstalacja nie pomogla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 biped.dlc odpowiada za system kości Biped (jak nazwa pliku wskazuje). Jeśli nie korzystasz z animowania postaci lub po prostu z tego systemu to przenieś ten plik w jakiś inny katalog na dysku i spróbuj uruchomić program, nie powinno być teraz problemu. Jeśli to nie pomoże to została chyba tylko reinstalacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PLEK Napisano 7 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2009 plik przeniesiony - wszystko dziala. Dzieki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siryon Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Ten sam problem przy max2010 Mi reinstalacja nie pomogła nawet jak ręcznie wszystko wywaliłem (biped.dlc też) , za to wywalenie biped tak.Zupełnie tego nie rozumiem bo wcześniej działało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi