Szczupal Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 siema narazie przedstawiam deske ktora dzis zrobilem. narazie bez kulek i truckow ale wkrotce bedzie wszystko. chce posluchac slowa krytyki lub pochwal :P . oraz chce sie dowiedziec co jest dobrze zrobione a co nie. narazie bez tekstur bo chce zrobic teksturki w ten sposob : gura papier scierny boki drewno a dol to logo. a le nie wiem jak moge to zrobic. Dzieki z gory za podpowiedzi
empik Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 jakas szpiczaste (hmm jak by to powiedziec plaskie) z przodu te nousy a texturki podziel na mulit/sub object
Badyl Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 wygląda mi to, nie obraź się, na rozwałkowany na blacie kawałek ciasta, względnie na dwustronnie zakończony język (?). :]
sigoon82 Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 No wlasnie cos nie tak wyglad ta decha wydaje sie jak by była zdeka zagruba a nous i tejl byly juz zmasakrowane...Powodzenia.
Szczupal Napisano 24 Marzec 2004 Autor Napisano 24 Marzec 2004 moze jak zgrubie nose i tail to bedzie lepiej
robercikh Napisano 24 Marzec 2004 Napisano 24 Marzec 2004 daj rendera od boku, bo jak patrze na tą deche to mi sie lekko zagruba wydaje
Szczupal Napisano 24 Marzec 2004 Autor Napisano 24 Marzec 2004 tu dam jeszcze inna strone oraz widok od przodu. to co ci sie wydaje ze jest za gruba to tylko przez to ze teska nie jest prosta ale ona i wzdluz osi Y i wzdluz osi X jest wygieta. kurde pojeba... mi sie i zamiescilem nowy temat heh :D . dobra poprawilem lekko te \"plaski\" nose i tail i teraz muwcie co jeszcze. i powiedzcie jeszcze dokladnie gdzie jest ta opcja multi/sub-objects zebym mugl tac kilka teksstur na ta deske
Rekomendowane odpowiedzi