Napisano 24 Marzec 200421 l siema narazie przedstawiam deske ktora dzis zrobilem. narazie bez kulek i truckow ale wkrotce bedzie wszystko. chce posluchac slowa krytyki lub pochwal :P . oraz chce sie dowiedziec co jest dobrze zrobione a co nie. narazie bez tekstur bo chce zrobic teksturki w ten sposob : gura papier scierny boki drewno a dol to logo. a le nie wiem jak moge to zrobic. Dzieki z gory za podpowiedzi
Napisano 24 Marzec 200421 l jakas szpiczaste (hmm jak by to powiedziec plaskie) z przodu te nousy a texturki podziel na mulit/sub object
Napisano 24 Marzec 200421 l wygląda mi to, nie obraź się, na rozwałkowany na blacie kawałek ciasta, względnie na dwustronnie zakończony język (?). :]
Napisano 24 Marzec 200421 l No wlasnie cos nie tak wyglad ta decha wydaje sie jak by była zdeka zagruba a nous i tejl byly juz zmasakrowane...Powodzenia.
Napisano 24 Marzec 200421 l daj rendera od boku, bo jak patrze na tą deche to mi sie lekko zagruba wydaje
Napisano 24 Marzec 200421 l Autor tu dam jeszcze inna strone oraz widok od przodu. to co ci sie wydaje ze jest za gruba to tylko przez to ze teska nie jest prosta ale ona i wzdluz osi Y i wzdluz osi X jest wygieta. kurde pojeba... mi sie i zamiescilem nowy temat heh :D . dobra poprawilem lekko te \"plaski\" nose i tail i teraz muwcie co jeszcze. i powiedzcie jeszcze dokladnie gdzie jest ta opcja multi/sub-objects zebym mugl tac kilka teksstur na ta deske