Mati-PL Napisano 14 Czerwiec 2009 Napisano 14 Czerwiec 2009 Witam Mam problem z rejestracją FumeFX ponieważ gdy wciskam przycisk "Authorize" To otwiera mi się okno i przez ułamek sekundy pojawia się strona aktywacji a potem wyświetla mi taki komunikat. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest i co z tym zrobić. Pomóżcie proszę bo mi już nerwów nie starcza.
mirach Napisano 14 Czerwiec 2009 Napisano 14 Czerwiec 2009 Mala szansa ze to bedzie akurat to, ale jakiego IE masz?
Mati-PL Napisano 14 Czerwiec 2009 Autor Napisano 14 Czerwiec 2009 Mam IE 8 i właśnie też o tym myślałem ale nic nie dało. Najdziwniejsze jest to że jak otwiera to okno to przez ten ułamek sekundy jest ta poprawna strona a potem wyświetla mi tą informacje, tak jakby zaczął otwierać coś innego.
mirach Napisano 14 Czerwiec 2009 Napisano 14 Czerwiec 2009 Czytalem o tym gdzies, ze jak narazie rejstracja TurboSquid'a nie jest kompatybilna z IE8. Sam nie mialem tego problemu bo 8 nie uzywam. Ale sproboj tego ze starszym IE, no chyba ze siedzisz na becie Win7, to masz problem.
Mati-PL Napisano 15 Czerwiec 2009 Autor Napisano 15 Czerwiec 2009 Miałeś racje, po zainstalowaniu Internet Explorer 6.0 już jest wszystko okej. Wielkie dzięki mirach jestem twoim dłużnikiem ;]
GIBSON Napisano 30 Czerwiec 2009 Napisano 30 Czerwiec 2009 Witam. Mam problem troszke innej formy z fumefx. Chodzi o to ze po instalacji MAX wogóle mi go nei czyta... Wie ktoś moze jak ten problem rozwiązac? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi