Gość KuzynMichałK Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Cześć :) Mam taki mały problem Od niedawna zacząłem zabawę z grafiką 3D (Pracą to tego nie można nazwać) Bawiłem się w GSU Ale teraz bym chciał się wziąć za coś bardziej ambitnego (Przepraszam, jeżeli uraziłem posiadaczy GSU). I nie mogę podjąć decyzji co wybrać 3ds max 2009 czy Blendera Jak myślicie co by było prostsze dla laika? Pozdrawiam, I liczę na Waszą pomoc KuzynMichałK :) AAA Albo może macie jeszcze inny prosty w obsłudze ale dość efektowny program do grafiki 3D. A i jeżeli bym wybrał któryś z tych programów to co zacząć modelować?
ndru Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Polecam Cinema 4d - ma bardzo prosty interfejs.
Gość KuzynMichałK Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Słyszałem, że na Viście Cinema 4d nie działa Czy to prawda?
mirach Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Wg producenta dziala: Minimum System Requirements: Mac OS X 10.4 or Windows XP / Vista 1024 MB RAM 2 GHz CPU Recommended System Requirements: Mac OS X 10.4 or Windows XP/Vista 2048 MB RAM Dual Core CPU CPU OpenGL compatible graphics card.
Gość KuzynMichałK Napisano 22 Czerwiec 2009 Napisano 22 Czerwiec 2009 Ok dzięki za pomoc :) Ściągam już wersje na Vistę Wcześniej miałem wersje starszą która nie działa na Viście :) jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :) Mam nadzieję, że będę mógł się jakoś odwdzięczyć temat można zamknąć Pozdrawiam, KuzynMichałK
Rekomendowane odpowiedzi