Napisano 22 Czerwiec 200915 l Cześć :) Mam taki mały problem Od niedawna zacząłem zabawę z grafiką 3D (Pracą to tego nie można nazwać) Bawiłem się w GSU Ale teraz bym chciał się wziąć za coś bardziej ambitnego (Przepraszam, jeżeli uraziłem posiadaczy GSU). I nie mogę podjąć decyzji co wybrać 3ds max 2009 czy Blendera Jak myślicie co by było prostsze dla laika? Pozdrawiam, I liczę na Waszą pomoc KuzynMichałK :) AAA Albo może macie jeszcze inny prosty w obsłudze ale dość efektowny program do grafiki 3D. A i jeżeli bym wybrał któryś z tych programów to co zacząć modelować?
Napisano 22 Czerwiec 200915 l Wg producenta dziala: Minimum System Requirements: Mac OS X 10.4 or Windows XP / Vista 1024 MB RAM 2 GHz CPU Recommended System Requirements: Mac OS X 10.4 or Windows XP/Vista 2048 MB RAM Dual Core CPU CPU OpenGL compatible graphics card.
Napisano 22 Czerwiec 200915 l Ok dzięki za pomoc :) Ściągam już wersje na Vistę Wcześniej miałem wersje starszą która nie działa na Viście :) jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :) Mam nadzieję, że będę mógł się jakoś odwdzięczyć temat można zamknąć Pozdrawiam, KuzynMichałK