NAD Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Witam, mam jedno pytanko czy jest jakiś automat do tego aby nie było z duplikowanych map. Ręcznie je usuwać to troszku zbyt czasochłonne. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 10 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2009 Nikt nie wie? Jest to trochę irytujące co chwile klikać w "unique map" . Generalnie to nie wiem czemu nagle zaczęły się takie z tym problemy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ex3 Napisano 13 Lipiec 2009 Share Napisano 13 Lipiec 2009 W edytorze wybierasz sobie Utlities->Condense Material Editor Slots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2009 nie bardzo, dalej problem występuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 Nikt nie pomoze? Mam taki problem ze w edytorze mam np. 100 materiałów a jak mam np. obiekt to mam tzn. pokazuje mi 10000 i nazwy są poduplikowane np. materiał "zenek" jest na pozycji 2 i na 10000 . Jest na to jakis sposób? Od jakiegos czasu się zastawiam czy jest sens tutaj pytac o cokolwiek, bo jak mam problem to w większości przypadków. tj. jakieś 90% to nikt nie zna odpowiedzi. Tzn. nikt nie potrafi mi pomóc.A może po prostu mentalność Polaka na to nie pozwala aby rodakowi pomóc? Pozdrowionka dla wszystkich użytkowników tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 No widze ze jednak poskutkowało. Tak mergowałem jesli Wam to pomoże. :) ale z jaką opcją to już nie pamiętam. Po prostu nie sadziłem ze to po tym.:( i dlatego nie pisałem. A złosliwosc to prosze zachować dla siebie. Kompleksy kazdy ma. Tylko je skrzetnie ukrywa albo dławi w sobie.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 nie mogę cofnąć tego po prostu chcę to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 "fix it" ? Nie wiem gdzie to znaleźć F1 mi nie działa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 22 Październik 2009 Autor Share Napisano 22 Październik 2009 Mów do mnie Elvise :D . Gdzie mam tego szukac? W ME? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAD Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 Odgrzeje kotleta, mam pytanie , w różnych slotach mam takie same nazwy materiałów. I teraz tak po kolei to instancjowac to trochę trwa, wiec czy znacie sposób na auto instancjowanie takich samych nazw materiałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi