Napisano 31 Marzec 200421 l chce sie dowiedziec jak kozystac z tego podzialu na prace duo czyli np film na tv i gra na monitorze mam podzial w sterowniku i na ustawieniu jeden mam monitor na 2 tv i na aktywnym jest monitor z pulpitem a na tv tapeta windowsa.chcialbym wiec moc tak korzystac z tego dobrodziejstwa na dwoch ekranach.
Napisano 31 Marzec 200421 l Ostatnio o tym pisałem przy okazji wyjścia DVI ale po zwałce strony przepadło. Z tego co napisałeś chcesz mieć obraz na monitorze i tv (na tym obraz bezie kiepski, nieduża odświeżalność, małą głębia kolorów i wogóle kicha). Podłączasz oba pudełka i w sterownikach ustawieniach ekranu aktywujesz 2 monitor(rozwijane menu na obrazie ekranu na ostatniej zakładce), następnie i dziesz do sterowników i włączasz tam dualview( czy jak to się tam u ciebie nazywa - tak jest w nVidii). I powinno działać a jak nie to wal na priva, coś poradzimy. Pozdro Gollum
Napisano 1 Kwiecień 200421 l a i program odtwarzający przeciągasz na telewizor i tam dajesz fullscreen, i jest ok (przynajmniej u mnie).
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Autor superancko - wielkie dzieki - teraz z pewnością sie uda:D Pozdr giorgione
Napisano 2 Kwiecień 200421 l Meg a co myślisz oz ałożeniu nowego wątka i opisniu tego wszystkiego w jednym miejscu? przyczepiło by się do góry listy i po kłopocie.Ale oczywiścei ty tu rządzisz :D