Airice Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 (edytowane) Witam wszystkich, Może najpierw sie przedstawię ;) Witam jestem Łukasz, mam 17 lat i interesuje się grafiką i architekturą. Postanowiłem wrzucić to swój pierwszy interior, praktycznie to pierwsza skończona pracka... wcześniej tylko MP3 i słuchawki były robione :) Pokój robiony 1,5 miecha, głownie do ćwiczeń, jestem świadom wielu błędów tutaj ale zawsze coś się pominie... Dziekuje głownie MaGuu i Lis'owi za tutoriale oraz reszcie którzy pomagali wytykać błedy w pracy ;) każda krytyka mile widziana ;) Pozdrawiam EDIT: zapomniałbym z tego wszystkiego.. 1. http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=59424 2. wszystkie modele moje, prócz krzesła na które brakło mi sił :) Edytowane 1 Lipiec 2009 przez Airice
phatum32 Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 jak na pierwsza prace to dobrze ... mi sie podoba tylko ten dywan nie wiem dlaczego swieci i troche pusto od lewej strony lozka, ale ogolnie podoba mi sie
Bielik93 Napisano 2 Lipiec 2009 Napisano 2 Lipiec 2009 O podoba mi sie te ciemne drzewo. Tak jak juz wspomnial phatum32 ta pustka troche razi. Obok lozka mogla by byc jaas komoda czy cos. Drzwi sie otwieraja w ktora strone bo jesli do srodka to moga sie blokowac na dywani ;]
Airice Napisano 2 Lipiec 2009 Autor Napisano 2 Lipiec 2009 drzwi otwierają sie na zewnątrz, a dywan może wydawać się ze świeci bo światła na niego pada i tak to drewno dziwnie mi światło odbija ;/
Rekomendowane odpowiedzi