barteksokol Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 witam Mam problem , nie chce mi sie zainstalowac 3ds max 2010 x64 na Windows 7 x64 build 7264 ( najnowszy ) . Wyskakuje taki blad : Dodam ze na windows xp x64 sp2 zainstalowal sie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 Pewnie przez to ze Win 7 to jeszcze beta (czy tam RC) i nikt nie gwarantuje ze Max pod niego lazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claude Napisano 2 Lipiec 2009 Share Napisano 2 Lipiec 2009 mi tam się zainstalował bez żadnych problemów szybko i sprawnie powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amok Napisano 17 Styczeń 2011 Share Napisano 17 Styczeń 2011 Ja rozwiązałem ten problem , bo nie było wyjścia zakupiłem 10 licencji windows 7 pod render farme ... trzeba wywalić mentala z katalogu stplugin i działa ....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakusek Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 to żeś odkopał kotleta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi