Gość użytkownik1 Napisano 6 Lipiec 2009 Napisano 6 Lipiec 2009 witajcie. Zarejestrowałem się w tym miejscu aby prosić Was o pomoc: Od 10 lat zajmuję się pisarstwem (póki co do szuflady ale na tygodniach planuję wyciągnąć z niej zakurzone manuskrypty :wink: ) Postanowiłem stworzyć 9-ksiąg na wzór trylogii G. Lucasa, osadzonej w realiach czystej fantastyki. Jednakże nie kopiując utartych schematów, stworzyłem wszystko od podstaw - planety z kontynentami i krajami - Planet powstało w sumie 3 z kilkunastoma krainami. zaludniłem je przeszło 20 wymyślonymi od podstaw przeze mnie istotami, sławiących własnych bogów. Do ich dyspozycji stworzyłem 5 języków z indywidualną pisownią i wyglądem czcionki. Wprawdzie niektóre wymagają modyfikacji, więc wciąż je ulepszam.. ale to nie miejsce na pisanie o tym. Więc do rzeczy: chciałbym nawiązać współpracę z kimś uzdolnionym plastycznie, by wykonał wizualizację stworzonych przeze mnie istot, bohaterów, map.. itp. Ja niestety nie potrafię, stąd moja prośba do Was.. Jeśli jakiś pasjonat ma odpowiedni zapał i trochę wolnego czasu.. oraz chciałby pomóc mi w przeniesieniu książkowego świata bliżej tego naszego to zapraszam. Gdyby znalazł się śmiałek, zostawiam mój mail: [email protected] dziękuję za uwagę
Rekomendowane odpowiedzi