Gość eax Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Nie wiecie czy moge gdiesz sciagnac wersje trial (albo jakas inna) softimage xsi? A jak moge to mozecie mi podac konkretny link?
dr Ug Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 http://www.softimage.com/products/exp/v3/ Zgorzelec pozdrawia Bogatynie;)
Gość eax Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 wlasnie to cos mi nie dziala p.S jestes ze zgorzelca?
Batou Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 Czemu ci nie działa? To jedyna wersja \"trial\" xsi.
dr Ug Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 U mnie jedynym problemem z XSI EXP bylo to, ze nie dal sie zainstalowac na innej patrycji niz C: Reszta dzialala doskonale. A moze monitor masz za maly i wyskakuje error? :) P.S. Yeap, jestem ze Zgola.
Gość eax Napisano 2 Kwiecień 2004 Napisano 2 Kwiecień 2004 softimage nie wiem czy mi niedzialaale wiem ze link z glownej strony jest cos walniety bo sie flashgetem nie chece sciagac
Batou Napisano 11 Czerwiec 2004 Napisano 11 Czerwiec 2004 Jeśi ściągasz przez Internet explorer`a lub opere to pozarejestrowaniu powinno wszystko ładnie iść. Niestety jak na razie dostępny jest tylko trail xsi 3. [Wyedytowany dnia 28-6-2004 > Batou]
Rekomendowane odpowiedzi