aduko Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 Witam, mam problem, w pewnym momencie pracy nad projektem, pokazuje mi w vievportach czerwone linie, a w perspective przy wyświetlaniu materiałów, pokazuje tylko parę i te czerwone linie. 3ds max design 2009: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 A ile masy poly i jaki sprzęt, bo max zapala siatki na czerwono jak nie ogarnia ciężkości sceny. Widzę, że na screnie mało, ale może coś poukrywałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aduko Napisano 15 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2009 Polys: 105 308 E6850 3.0Ghz 3GB Ram GF 8800 GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 miałem podobny problem tu http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=59285 no i nikt nie odpisal. nie bardzo pamietam co zrobilem ale chyba restart albo reinstalacja Maxa pomogła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 15 Lipiec 2009 Share Napisano 15 Lipiec 2009 editable poly się zesrało, musisz znaleźć wcześniejszą wersję sceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi