aqus Napisano 18 Lipiec 2009 Napisano 18 Lipiec 2009 (edytowane) Witam mam do sprzedania książkę: 3ds Max 8 Biblia Autor: Kelly L. Murdock Stron: 1424 Zawiera DVD Książka nie używana - cena do ustalenia. Proszę o kontakt PW lub telefonicznie: 500 585 104 Edytowane 3 Sierpień 2009 przez aqus Książka sprzedana
Gość switch Napisano 3 Sierpień 2009 Napisano 3 Sierpień 2009 witaj:) właśnie jestem w trakcie poszukiwań tej książki i stwierdzam, żę dosyć ciężko ją dostać:/ w związku z powyższym byłabym zainteresowana Twoją ofertą, pytanie tylko na ile byś szacunkowo wycenił biblię, i jeszcze jedno, czy ewentualnie istaniała by możliwość osobistego odbioru, gdyż pewnie niedlugo będe we wrocławiu :).pzdr
aqus Napisano 3 Sierpień 2009 Autor Napisano 3 Sierpień 2009 witaj:) właśnie jestem w trakcie poszukiwań tej książki i stwierdzam, żę dosyć ciężko ją dostać:/ w związku z powyższym byłabym zainteresowana Twoją ofertą, pytanie tylko na ile byś szacunkowo wycenił biblię, i jeszcze jedno, czy ewentualnie istaniała by możliwość osobistego odbioru, gdyż pewnie niedlugo będe we wrocławiu :).pzdr Witam ;) Biblia bezcenna ;) czyli jak za free ;D ? Hehe już ją sprzedałem. Można odebrać osobiście przy piwku hehehe -> PW jeśli chcesz ;)
Rekomendowane odpowiedzi