tob01 Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 Witam, mam zabrany dowód rejestracyjny za pękniętą szybę. Jutro mija mi pokwitowanie z którym moge jeździć zamiast dowodu. Ale niestety szyby nowej brak, ponieważ zamówienie jeszcze nie doszło i nie ma możliwości tego wykonać do jutra. I tu moje pytanie, czy mogę gdzieś przedłużyć to pokwitowanie? Na policji? pozdro.
tweety Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 ten kto zabrał ten może przedłużyć. zgłoś się na komendę z której panowie Cię zwinęli i tam spróbuj wyjaśnić.
illy Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 wez przy okazji jakies potwierdzenie zakladu w ktorym wstawiasz szybe ze bedzie dostepna np. za tydzien
tob01 Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Napisano 28 Lipiec 2009 z tego co się dowiedziałem nie da rady przedłużyć więc nawet nie ide z tymi ciamokami gadać. Poczekam aż szyba będzie i znajde polny dojazd ^^
Quadysz Napisano 28 Lipiec 2009 Napisano 28 Lipiec 2009 polnego dojazdu juz nie szukaj, jak bedziesz mial nnowa szybe w samochodzie to nie powinni robic problemu z dojazdem do mechanika
tob01 Napisano 29 Lipiec 2009 Autor Napisano 29 Lipiec 2009 całe szczęście szyba się dziś pojawiła dzięki za zainteresowanie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi