Napisano 28 Lipiec 200915 l Witam, mam zabrany dowód rejestracyjny za pękniętą szybę. Jutro mija mi pokwitowanie z którym moge jeździć zamiast dowodu. Ale niestety szyby nowej brak, ponieważ zamówienie jeszcze nie doszło i nie ma możliwości tego wykonać do jutra. I tu moje pytanie, czy mogę gdzieś przedłużyć to pokwitowanie? Na policji? pozdro.
Napisano 28 Lipiec 200915 l ten kto zabrał ten może przedłużyć. zgłoś się na komendę z której panowie Cię zwinęli i tam spróbuj wyjaśnić.
Napisano 28 Lipiec 200915 l wez przy okazji jakies potwierdzenie zakladu w ktorym wstawiasz szybe ze bedzie dostepna np. za tydzien
Napisano 28 Lipiec 200915 l Autor z tego co się dowiedziałem nie da rady przedłużyć więc nawet nie ide z tymi ciamokami gadać. Poczekam aż szyba będzie i znajde polny dojazd ^^
Napisano 28 Lipiec 200915 l polnego dojazdu juz nie szukaj, jak bedziesz mial nnowa szybe w samochodzie to nie powinni robic problemu z dojazdem do mechanika
Napisano 29 Lipiec 200915 l Autor całe szczęście szyba się dziś pojawiła dzięki za zainteresowanie pozdrawiam.