Samot-nick Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 Witam Mam problem z wyżej wymieniona konfiguracją. Problem wygląda następująco: Podczas pracy w max'ie kiedy nacisne przycisk na piórku odpowiedzialny na prawy przycisk myszy nic się nie dzieje tzn nie pojawia mi sie menu kontekstowe. Nacisniecie tego przycisku jest traktowane jak dotknięcie rysikiem powierzchni tabletu. W sterownikach tabletu wszystko przypisane jest ok. Zreszta w windzie tez ten przycisk dziala jak dotknięcie powierzchni a nie jak prawy przycisk ? ktoś wie jak to poprawić
Samot-nick Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Napisano 2 Sierpień 2009 oki mam. Pozostał tylko irytujący świecący okrąg ale juz jakoś przeżyje
claude Napisano 2 Sierpień 2009 Napisano 2 Sierpień 2009 wyłącz wszystkie niby to wspomagające tablet funkcje Visty naprawdę lepiej się pracuje
Samot-nick Napisano 2 Sierpień 2009 Autor Napisano 2 Sierpień 2009 Dzieki i jeszcze to spowolnienie ruchu wskaznika na poczatku. Generalnie nie wiem po co ludzie z Microsoftu biorą się za pisanie obsługi tabletu jak nie mają o tym pojęcia
Rekomendowane odpowiedzi