banana.split Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 (edytowane) hej, Dawno mnie nie było, wypada coś aktualnego wrzucić :)) Na razie jedno ujęcie, na dniach będzie update. A jak przekopię się przez archiwum to mam nadzieję wrzucić jeszcze jakieś inne pracki soft i ustawienia klasycznie: 3dsmax / vray (vray sun + vray cam) / LWF / photoshop. zapraszam do komentowania :) Edytowane 8 Sierpień 2009 przez banana.split
_Orion_ Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Witam, lewa strona jakaś taka mało wyraźna. Chyba musisz popracować nad oświetleniem. Okna po prawej -białe plamy.
simonhc Napisano 7 Sierpień 2009 Napisano 7 Sierpień 2009 Flara na moje oko niepotrzebna. Wszystko jakby wyplukane(kolory) Oswietlenie zza kamery malo korzystne(chociaz wiekszosc i tak w cieniu wiec byc moze nie am to wiekszego znaczenia dla calosci) Kafle chyba przeskalowane i sprawiaja wrazenie powtarzalnych Generalnie duzy potencjal pracki, dzialaj dalej!
banana.split Napisano 8 Sierpień 2009 Autor Napisano 8 Sierpień 2009 dodałem ujęcie no.1 przed nałożeniem flary i innych efektów foto + ujęcie no.2
SereCk Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 Scenka przyjmna, jednak czegos mi w niej brakuje, moze jakies akcentu, ktory by skupiał na sobie, bo tak troche mdle sie wydaje. Ale pozotywnie
simonhc Napisano 9 Sierpień 2009 Napisano 9 Sierpień 2009 2 scenka znacznie lepiej wyglada. Poprawy wymaga bialy material na boxie(mleczne szklo?) Bez flary sporo lepiej. Dobry kierunek!
Rekomendowane odpowiedzi