Gość Thylacine Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) Witam! Po zastanowieniu postanowiłem uzbierać jakieś prace i wrzucić na portal mając nadzieję że nie wypadną tragicznie:) Długo czaiłem się żeby tutaj coś wrzucić i prawdopodobnie gdyby nie namówił mnie Marek Okoń do którego wysłałem list błagalny o wyjaśnienie tajemnicy stworzenia:) Tak więc zapraszam do oglądania i komentowania a przede wszystkim proszę o wskazówki i porady:) [ATTACH]65222[/ATTACH] Projekt stworzenia, mającego kojarzyć się z plagą. [ATTACH]65223[/ATTACH] Projekt postaci, skupiałem się na rysach twarzy, ekwipunku i jako tako na proporcjach (chciałem żeby był dokładny) [ATTACH]65224[/ATTACH] Post-apokaliptyczny bohater. Praca na bitwę w portalu digart. [ATTACH]65225[/ATTACH] Podwodne głębiny. Chciałem pokazać skupienie robota na małej rybce, w ogóle nie zauważającego wielkiego, inteligentnego głowonoga za sobą, który zbiera ukwiały. Walczyłem tutaj ze światłem i przejrzystością wody. Edytowane 12 Sierpień 2009 przez Thylacine
Rekomendowane odpowiedzi