Mr Pank Napisano 13 Sierpień 2009 Share Napisano 13 Sierpień 2009 Witam Mam powiedzmy naszkicowane plany budynku i chce zrobić model 3d w maxie jak sprawić aby szkice które wrzucę na jakiś Plane w oknach maxa były bardzo dobrej jakości bo chyba zapomniałem jak to sie robi chodzi o to aby rysunek w oknie np. Top był czytelny dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 13 Sierpień 2009 Share Napisano 13 Sierpień 2009 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2009 dzięki, ale dużo to nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 13 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2009 zwiększyłem rozmiar szkicu do 10000px i jest ok jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi