songokan Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Cześć, W załączniku zamieszczam fotki mebli które chcę wymodelować. Proszę o pomoc w wyjaśnieniu jakimi narzędziami modelować, proszę również o tutki (szukałem na max3d, jest ich dużo o modelowaniu, ale nie wiem które są odpowiednie do modelowania takich mebli). Pomocne też będzie napisanie od czego zacząć i co potem robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 Większość to boxmodeling. Łuki w witrynie możesz popróbować robić z walca albo splina narysować i extrudować. Jeśli masz dostęp do tych mebelków obmierz je dokładnie i porób bluprinty, ułatwisz sobie pracę. Pamiętaj, że nie musisz modelować z jednego boxa, łatwiej będzie Ci "sklejać" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songokan Napisano 17 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2009 to teraz szukam tutoriali odnośnie boxmodelingu :) dziękować :) mam tutki :) a tak na marginesie...jak zrobić ramę okna? macie jakieś tutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 17 Sierpień 2009 Share Napisano 17 Sierpień 2009 http://www.youtube.com/results?search_query=boxmodeling+tuorial+3dsmax&search_type=&aq=f 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
songokan Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2009 dzięki :) wątek zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi