Arthur321 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Witam. Chciałbym na wstępie zaznaczyć ze jestem nowym użytkownikiem forum i nie jestem pewien czy w dobrym dziale pisze tego posta, wiec w razie mojej pomyłki proszę o przeniesienie. Sprawa wygląda tak... Już troszke pracuje z programem 3ds max :) i chciałbym pracować dalej, lecz mam mały problem. Niedawno byłem zmuszony przeinstalować system. Na starym systemie oczywiście miałem zainstalowanego 3ds max'a i zainstalował się on bez żadnych problemów. Niestety po przeinstalowaniu systemu nie moge zainstalować 3ds max'a. Tak jak w temacie podczas instalacji wyskakuje mi takie okienko "Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor." po czym instalacjia zostaje przerwana. Nie mogę sobie z tym poradzić ;/ a nie chciałbym zmieniać swojego programu 3d przez jakiś głupi błąd, ponieważ do tego jestem już przyzwyczajony i ogólnie jest on jednym z lepszych programów. Bardzo prosiłbym o pomoc. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Spróbuj tego: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301 Jeśli eni zadziała to przeinstaluj system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur321 Napisano 18 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2009 Dzięki wielkie, już doszedłem do ładu z instalacją i działa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi