Napisano 18 Sierpień 200915 l Witam. Chciałbym na wstępie zaznaczyć ze jestem nowym użytkownikiem forum i nie jestem pewien czy w dobrym dziale pisze tego posta, wiec w razie mojej pomyłki proszę o przeniesienie. Sprawa wygląda tak... Już troszke pracuje z programem 3ds max :) i chciałbym pracować dalej, lecz mam mały problem. Niedawno byłem zmuszony przeinstalować system. Na starym systemie oczywiście miałem zainstalowanego 3ds max'a i zainstalował się on bez żadnych problemów. Niestety po przeinstalowaniu systemu nie moge zainstalować 3ds max'a. Tak jak w temacie podczas instalacji wyskakuje mi takie okienko "Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor." po czym instalacjia zostaje przerwana. Nie mogę sobie z tym poradzić ;/ a nie chciałbym zmieniać swojego programu 3d przez jakiś głupi błąd, ponieważ do tego jestem już przyzwyczajony i ogólnie jest on jednym z lepszych programów. Bardzo prosiłbym o pomoc. Z góry dziękuje.
Napisano 18 Sierpień 200915 l Spróbuj tego: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301 Jeśli eni zadziała to przeinstaluj system.