Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jest jeden z trzech obrazkow, ktore ukonczylem (o tyle o ile) ostatnio i zamieszczam na tym forum, jako, ze podobno mozna tutaj dostac dobrze "po dupie" a tego szukam, zeby sie poprawic. Jak czlowiek za dlugo pozostaje ze swoimi rysunkami, to traci dystans i nie zauwaza rzeczy oczywistych, tak, jak w tym przypadku stalo sie ze szkicem, ktory zaczal sie od zlej skroconej perspektywy, zostal pociagniety do dosc skonczonej ilustracji i utknal na zlej perspektywie... Chce go przemodelowac, skorygowac poze ale zanim to zrobie, chcialbym zasiegnac opinii odnosnie ogolnego "feel"-lu tej ilustracji, dynamiki - ogolnie - czy warto:) Zdaje sobie sprawe, ze czas artysty jest cenny, wiec tym bardziej doceniam czas spedzony na wypowiedz.

FilipZ

• Odpowiedzi 2
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja odniosłem dziwne wrażenie stylu a'la Omen...:)

Czyli jest dobrze.

Najgorzej wypada ogień. Warto na przyszłość wygładzać też niektóre powierzchnie....np spodnie na tyłku- za bardzo pociągnięcia "pędzlem" się wybijają.

Ogólenie dobry początek na forum :)

Pozdro

CzAki

Napisano

Dzieki za komentarz.

Czy mam rozumiec, ze nie zle proporcje nogi nie rzucily Ci sie w oczy od razu, czy tez, z racji ze ja o tym wspomnialem - nie uznales tego za konieczne?:)