FilipZ Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 To jest jeden z trzech obrazkow, ktore ukonczylem (o tyle o ile) ostatnio i zamieszczam na tym forum, jako, ze podobno mozna tutaj dostac dobrze "po dupie" a tego szukam, zeby sie poprawic. Jak czlowiek za dlugo pozostaje ze swoimi rysunkami, to traci dystans i nie zauwaza rzeczy oczywistych, tak, jak w tym przypadku stalo sie ze szkicem, ktory zaczal sie od zlej skroconej perspektywy, zostal pociagniety do dosc skonczonej ilustracji i utknal na zlej perspektywie... Chce go przemodelowac, skorygowac poze ale zanim to zrobie, chcialbym zasiegnac opinii odnosnie ogolnego "feel"-lu tej ilustracji, dynamiki - ogolnie - czy warto:) Zdaje sobie sprawe, ze czas artysty jest cenny, wiec tym bardziej doceniam czas spedzony na wypowiedz. FilipZ
CzAk1 Napisano 20 Sierpień 2009 Napisano 20 Sierpień 2009 Ja odniosłem dziwne wrażenie stylu a'la Omen...:) Czyli jest dobrze. Najgorzej wypada ogień. Warto na przyszłość wygładzać też niektóre powierzchnie....np spodnie na tyłku- za bardzo pociągnięcia "pędzlem" się wybijają. Ogólenie dobry początek na forum :) Pozdro CzAki
FilipZ Napisano 20 Sierpień 2009 Autor Napisano 20 Sierpień 2009 Dzieki za komentarz. Czy mam rozumiec, ze nie zle proporcje nogi nie rzucily Ci sie w oczy od razu, czy tez, z racji ze ja o tym wspomnialem - nie uznales tego za konieczne?:)
Rekomendowane odpowiedzi