ptaszek Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 Jeszcze raz dziekuje wszystkim, ktorzy mi doradzali :) Jestem zadowolony z rezultatu. Maya + photoshop.
predator747 Napisano 22 Sierpień 2009 Napisano 22 Sierpień 2009 Twarz technicznie nie pierwsza klasa, ale nie pozostaje bez wyrazu. Byłoby lepiej jakbyś troszkę brodę dopracował. Jedyne co mi się tak naprawdę nie podoba to są włosy. Pozdrawiam :)
D4D4L Napisano 22 Sierpień 2009 Napisano 22 Sierpień 2009 Cze ok to tak jestem troche schlany ale postarAm co się dobrze eee cię dobrze zkrytukoesc. To tak włoski model Nice głowa nice ale oswietlenie ble tzn podzieliles twarz na 2czesci. Co jest poprostu wzasadzie no mi się nie podoba ja bym zrobił hard ki cienie albo low ki zeby to mało jakieś ręce i nógi pAmiętaj ze przy czarno białych forach najwazniesze jest oświetlenie bo to one przemawia do odbiorcy.
ptaszek Napisano 22 Sierpień 2009 Autor Napisano 22 Sierpień 2009 a widzicie.. czlowiek sie cale zycie uczy :) nastepnym razem sie bardziej przyloze :) Super dzieki za rady :)
Rekomendowane odpowiedzi