Gość zkajo Napisano 21 Sierpień 2009 Napisano 21 Sierpień 2009 Witam, Poszukuję doświadczonych ludzi którzy potrafią umiejętnie posługiwać się dowolnym programem 3D (preferowany 3ds Studio Max 7+ lub Maya), lub wiedzą czym jest dobry szkic i jak takowy stworzyć. Do czego? Do tego przejdziemy właśnie teraz... Projekt o nieznanej jeszcze nazwie zrodził się w mym oraz umyśle mojego przyjaciela artysty 3D kilka tygodni temu. Za cel postanowiliśmy stworzenie 10-30 minutowego filmu 3D w realiach mrocznego Fantasy. Dlaczego warto do nas dołączyć? Modele które stworzyłeś podlegać będą dwóm prawom autorskim - filmu oraz twym własnym. Będziesz ciągle mógł je wykorzystać przy własnych projektach. To samo tyczy się artystów 2D. Film wykorzystać będziesz mógł w swoim portfolio jako projekt nad którym pracowałeś, co jest chyba oczywiste. Sam projekt ma także inny cel, którym jest nauka w kilkunastu "rejonach" pracy którymi są muzyka, oświetlenie, modelowanie oraz najważniejsze; praca grupowa. Jeśli jesteś więc zainteresowany dołączeniem proszę o kontakt. Prace modelarskie jeszcze nie ruszyły, lecz ruszają jutro rano. Jestem gotów także pokazać kilka prac naszego głównego modelarza. Dubbing będzie w języku Angielskim do którego oczywiście będzie polskie tłumaczenie. Mam również kontakt i zgodę na współpracę profesjonalnych aktorów głosowych, a jeśli zgromadzę trochę więcej pieniędzy napiszę do studia Motion Capture w Bournemouth. Bardzo chętnie przymiemy też początkujących ale AMBITNYCH grafików którzy już coś umieją ;) Ci którzy pracują w ZBrush także są mile widziani. Dziękuję, a oto kontakt: GG: 8169289 Email: [email protected] Pozdrawiam, Zkajo
Rekomendowane odpowiedzi