Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam, grafiką zajmuje się od 6miesięcy,zaprezentuje swoje prace wykonane 3ds Max.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam,jak na 6 miech to chyba nie jest az tak zle,mam pare uwag prace powinny byc jeszcze maglowane w wipie ,kamera w kuchni dziwnie ustawiona przynajmniej ja mam takie wrazenie ,modele bardzo proste zero detalu,okno nie przypomina okna tylko otwor w scianie przez ktory podaje sie obiady ,widok za oknem wskazuje na to ze budynek leci w kosmos,albo jest to na 100-ktoryms pietrze wiezowca,no i nie zgadza sie z swiatlem ,za oknem powinno byc jasniej, oswietlenie,textury i shadery slabe, zlew jest w dziwnym miejscu umiejscowiony ,,na 2 obrazku podobnie,dodam tylko ze fortepian to chyba jakis zart ,mam nadzieje ze trafnie to ocenilem,powodzenia w walce z maxem

aha i zle nazwales watek :)

Edytowane przez Eden-3d

Napisano

Hej witam.

Czy na 6 miesięcy jest dobrze to nie wiem , moim zdaniem do FW się nie nadaje , dopiero był poruszany temat o moderacji prac w tym dziale i powinno się tak stać.

Nie bierz tego do siebie koleszko , każdy zaczynał , ale twoja praca nadaje się do wipa...

Poproś moderatora o przeniesienie tam , i szlifuj poziom , , pozdrawiam i powodzenia ;)

Napisano

WiP do dział przeznaczony dla prac, które są jeszcze nieukończone, a są w trakcie tworzenia. Autor może tam zaczerpnąć wskazówek od użytkowników bardziej doświadczonych, lub po prostu mających ciekawe spojrzenie na prace autora.

Pozdrawiam, powodzenia ;)

Napisano

Moim zdaniem jak na 6 miesiecy to niezle zwrocie uwage ze w koncu na poczatku to czlowiek ile czasu marnuje by opanowac sam program co i jak pozniej modeling itp a tutaj nawet render jakos wyglada.

Zeby nie bylo wiadomo na finisha to slabe i powinno isc do wipa ale ogolnie start nienajgorszy. Jescze dodatkowe 6 miesiecy i dopiero wtedy zacznie sie cos dziac.

Napisano

Tez uwazam że jak na 6 miech to całkiem dobrze. Nie ma co kolegi zniechęcać ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.