PiotrRo Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 Witam. Nie do końca wiem jak nazwać ten wątek albowiem temat jest (przynajmniej dla mnie) dosyć skomplikowany. Chodzi o rzecz następującą: Na niektórych stronach robionych we flashu, zauważyłem bardzo fajną sprawę. Jest wyświetlana jakaś tam strona. Teraz, gdy z menu wybieram sobie jakieś inne zagadnienie, ta strona (podstrona), na której byłem, jakoś tam się zamyka a na jej miejsce wchodzi następna. Cała ta procedura jest niezależna od klikanej pozycji menu. Tzn, niezależnie od wyświetlanej kolejnej podstrony, strona na której aktualnie jestem, najpierw się zamyka i wchodzi nowa. Czy ktoś może wie jak to zrobić?
Gość Gosc Napisano 23 Sierpień 2009 Napisano 23 Sierpień 2009 ale chcesz to we flashu zrobic?... to po prostu zrob :P a jesli chodzi ci o html, to obslugue to tylko Internet Explorer http://www.rgagnon.com/jsdetails/js-0073.html
PiotrRo Napisano 25 Sierpień 2009 Autor Napisano 25 Sierpień 2009 No bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź... Tak chcę to zrobić we flashu. Gdybym wiedział jak to zrobić, nie zadawałbym pytania.
Gość Gosc Napisano 25 Sierpień 2009 Napisano 25 Sierpień 2009 No bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź... Tak chcę to zrobić we flashu. Gdybym wiedział jak to zrobić, nie zadawałbym pytania. ladujesz jeden plik SWF do jednego MovieClipu, drugi do drugiego i na jednym aplikujesz FadeOut albo zmieniasz cyklicznie Alpha.
Knysha Napisano 28 Sierpień 2009 Napisano 28 Sierpień 2009 Tak jak napisał tjviking. PiotrRo, proszę zapoznać się z regulaminem!
Rekomendowane odpowiedzi