Napisano 23 Sierpień 200915 l Witam. Nie do końca wiem jak nazwać ten wątek albowiem temat jest (przynajmniej dla mnie) dosyć skomplikowany. Chodzi o rzecz następującą: Na niektórych stronach robionych we flashu, zauważyłem bardzo fajną sprawę. Jest wyświetlana jakaś tam strona. Teraz, gdy z menu wybieram sobie jakieś inne zagadnienie, ta strona (podstrona), na której byłem, jakoś tam się zamyka a na jej miejsce wchodzi następna. Cała ta procedura jest niezależna od klikanej pozycji menu. Tzn, niezależnie od wyświetlanej kolejnej podstrony, strona na której aktualnie jestem, najpierw się zamyka i wchodzi nowa. Czy ktoś może wie jak to zrobić?
Napisano 23 Sierpień 200915 l ale chcesz to we flashu zrobic?... to po prostu zrob :P a jesli chodzi ci o html, to obslugue to tylko Internet Explorer http://www.rgagnon.com/jsdetails/js-0073.html
Napisano 25 Sierpień 200915 l Autor No bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź... Tak chcę to zrobić we flashu. Gdybym wiedział jak to zrobić, nie zadawałbym pytania.
Napisano 25 Sierpień 200915 l No bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź... Tak chcę to zrobić we flashu. Gdybym wiedział jak to zrobić, nie zadawałbym pytania. ladujesz jeden plik SWF do jednego MovieClipu, drugi do drugiego i na jednym aplikujesz FadeOut albo zmieniasz cyklicznie Alpha.