rafffaelll Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) Witam wszystkich. Oto jedna z moich ostatnich prac - koncept bestii, mam nadzieje że się Wam spodoba , wszystkie komentarze mile widziane, sam koncept powstał na papierze(jakiś czas temu) , potem poszedł w ruch photoshop i wacom ..na chwilę obecną staram się wystrugać mantikore w zbrush..(ale to dopiero moje początki z 3d.. no może poza jakimś bananem i popielniczką zrobiona w 3dstudio max kilka lat temu :) ) jak skończę to coś skrobnę do działu 3d.. Edytowane 25 Sierpień 2009 przez rafffaelll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kishkoltz Napisano 26 Sierpień 2009 Share Napisano 26 Sierpień 2009 (edytowane) Myślę, że oko trochę za bardzo uniosłeś, dałbym, bardziej w dół i w prawo, wgłąb głowy. Teraz wydaje mi się, że jak na takie masywne zwierze to mało masywną czaszkę. Mam na myśli, że gdyby czaszkę miał grubą to by nie mógł mieś tak blisko "czoła" położonych oczu. Ja bym dał oko tam, gdzie jest cień dolnej powieki. A tak poza tym, to jest całkiem nieźle Edytowane 26 Sierpień 2009 przez Kishkoltz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafffaelll Napisano 27 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2009 studium głowy mantikory...no generalnie to są "koncepty" wiec pewnie w modelu 3d trochę się zmieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-hpx- Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 No no fajny paszczur mogłoby się tam tylko coś dziać na pysku bo tak jakoś nudno ten fragment wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafffaelll Napisano 28 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2009 mały update głowy..wersja finalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi