_Orion_ Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 Hejka. Mam dwa pytania: 1. Jak skopiować kilkanaście obiektów po ścieżce np. kulek po splajnie (naszyjnik)? 2. Jak utworzyć splajna na pofalowanej płaszczyźnie (tak żeby był utworzony na jej powierzchni-przylegał)? Mam nadzieję, że się jasno wyraziłem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 1. spacing tool 2. editable poly->edge->zaznaczasz edgesy, które mają tworzyć spline'a->create shape from selection Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Orion_ Napisano 27 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2009 1. Ok 2. A jak chce utworzyć splajna w miejscu gdzie nie ma edge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Topek Napisano 27 Sierpień 2009 Share Napisano 27 Sierpień 2009 no to musisz sobie zrobić, nie ma lekko Cut, slice plane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi