Mati-PL Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Witam Założyłem sobie w domu farmę renderującą ale niestety trudno ją uruchomić ponieważ wystarczy mały błachy błędzik ze sceny typu że jakiś obiekt nie ma nałożonego "UVW Map" i już dalej nie poleci. Wiecie może jak można wyłączyć raportowanie albo jak włączyć omijanie błędów ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji. Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 31 Sierpień 2009 Napisano 31 Sierpień 2009 Co rozumiesz pod "złożyłem farmę"? W sensie, że odpaliłeś sobie Backburnera? Czy distribute rendering? Czy może spiąłeś kompy w klaster?
Mati-PL Napisano 31 Sierpień 2009 Autor Napisano 31 Sierpień 2009 Chodzi o Backurnera, jest w nim możliwość właśnie wyłączenia tych errorów bo to trochę komplikuje pracę.
maniu Napisano 4 Kwiecień 2012 Napisano 4 Kwiecień 2012 Mam ten sam problem. Renderuje animacje na na prace inż. Udało mi się połączyć kilka maszyn, jednak podczas renderingu mam pewna ilość błędów, których nie mogę usunąć. Czy byłby mi ktoś w stanie podpowiedzieć, jak je zignorować, aby inne jednostki mogły kontynuować pracę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi