Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Grafika logo + buttons

Featured Replies

Napisano

• Sebastian Adamiecki
  • Ogólnie rozumiane sztuki walki
  • Poszukuje osoby do jednorazowego zlecenie
  • Formalizacja pracy do ustalenia
  • Obowiązki po ustaleniu formalizacji pracy
  • Brak szczególnych wymagań - warunek to umiejetności graficzne
  • Kontakt ze mną przez wiadomosc priv lub 605 100 265, albo piszcie pytania na forum - odpisze.

Dodatkowe informacje dla GRAFIKA LOGO:

Chcialbym zlecic komus poprawienie lub wykonanie nowego loga. W obecnym brakuje mi dynamiki i nie kojarzy mi sie ze sztukami walki (logo jest moja wlasnoscia - w kwestii jasnosci). Napis innywymiar.pl zostanie zamieniony na inny adres strony - dopuszczam jego calkowite usuniecie z logo. Haslo "Twoj czas - Twoja inicjatywa" jest tekstem przewodnim i nie chcialbym z niego rezygnowac. Miejsce umieszczenia tekstu w logo dowolne.

Zakres zmian: - jako trzon, ktorego dopuszczam zmiany w minimalnym stopniu (tj. kolorystyka, zmiana kata nachylenia czy inne miejsce kropki), to jest to co wyglada jak korpus czlowieczka z rozpostartymi rekoma i glowa. Natomiast kreska w gornej czesci logo (ponad w/w opisanym czlowieczkiem) moze zostac zmieniona, usunieta, itp - do ustalenia.

Wynagrodzenie do ustalenia - czekam na propozycje cenowe.

attachment.php?attachmentid=65904&stc=1&d=1252229976

Dodatkowe informacje dla BUTTONS:

Drugą częścią zlecenia jest zrobienie przycisków na strone www. Chcialbym umieścić w środku jakąś postać charakterystyczną dla danej sztuki walki (np. aikido - miecz samurajski lub postac w charakterystycznej pozycji) i ewentualnie napis sztuki walki pod postacia lub przedmiotem - tutaj trzeba ustalic ze mna jeden szablon dla pozostalych przyciskow. Zlecenie obejmowaloby przygotowanie jednego przycisku na rozpoczecie wspolpracy, a nastepnie znacznie wiekszej ilosci (szczegoly na pozniejszym etapie prac).

Przyciski wyobrazam sobie nastepujaco: jakis ksztalt geometryczny (jednolity dla wszystkich przyciskow) z jakims efektem swietlnym lub graficznym.

Wynagrodzenie do ustalenia - czekam na propozycje cenowe.

Mam pewne wyobrazenie i ponizszy jpg jest tylko nakierowaniem na wykonanie pracy.

attachment.php?attachmentid=65906&stc=1&d=1252231567

Jestem otwarty na Wasze pytania i sugestie. Jesli uwazacie, ze rozmowa moze byc dluzsza to proponuje przeslac smsem numer telefonu, a ja oddzwonie.

Zapraszam do wspolpracy

• Wyświetleń 810
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.