Posted September 6, 200915 yr Sebastian Adamiecki Ogólnie rozumiane sztuki walki Poszukuje osoby do jednorazowego zlecenie Formalizacja pracy do ustalenia Obowiązki po ustaleniu formalizacji pracy Brak szczególnych wymagań - warunek to umiejetności graficzne Kontakt ze mną przez wiadomosc priv lub 605 100 265, albo piszcie pytania na forum - odpisze. Dodatkowe informacje dla GRAFIKA LOGO: Chcialbym zlecic komus poprawienie lub wykonanie nowego loga. W obecnym brakuje mi dynamiki i nie kojarzy mi sie ze sztukami walki (logo jest moja wlasnoscia - w kwestii jasnosci). Napis innywymiar.pl zostanie zamieniony na inny adres strony - dopuszczam jego calkowite usuniecie z logo. Haslo "Twoj czas - Twoja inicjatywa" jest tekstem przewodnim i nie chcialbym z niego rezygnowac. Miejsce umieszczenia tekstu w logo dowolne. Zakres zmian: - jako trzon, ktorego dopuszczam zmiany w minimalnym stopniu (tj. kolorystyka, zmiana kata nachylenia czy inne miejsce kropki), to jest to co wyglada jak korpus czlowieczka z rozpostartymi rekoma i glowa. Natomiast kreska w gornej czesci logo (ponad w/w opisanym czlowieczkiem) moze zostac zmieniona, usunieta, itp - do ustalenia. Wynagrodzenie do ustalenia - czekam na propozycje cenowe. Dodatkowe informacje dla BUTTONS: Drugą częścią zlecenia jest zrobienie przycisków na strone www. Chcialbym umieścić w środku jakąś postać charakterystyczną dla danej sztuki walki (np. aikido - miecz samurajski lub postac w charakterystycznej pozycji) i ewentualnie napis sztuki walki pod postacia lub przedmiotem - tutaj trzeba ustalic ze mna jeden szablon dla pozostalych przyciskow. Zlecenie obejmowaloby przygotowanie jednego przycisku na rozpoczecie wspolpracy, a nastepnie znacznie wiekszej ilosci (szczegoly na pozniejszym etapie prac). Przyciski wyobrazam sobie nastepujaco: jakis ksztalt geometryczny (jednolity dla wszystkich przyciskow) z jakims efektem swietlnym lub graficznym. Wynagrodzenie do ustalenia - czekam na propozycje cenowe. Mam pewne wyobrazenie i ponizszy jpg jest tylko nakierowaniem na wykonanie pracy. Jestem otwarty na Wasze pytania i sugestie. Jesli uwazacie, ze rozmowa moze byc dluzsza to proponuje przeslac smsem numer telefonu, a ja oddzwonie. Zapraszam do wspolpracy