Skocz do zawartości

obiekt 3D miecz do moda

Xardas 666

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :D

jest to mój pierwszy post w Game Art więc chciał bym wam pokazać jeden z mieczy które tworze do modyfikacji dla gry Gothic 2NK w której liczba poli jest kluczowa a więc był bym wdzięczny za porady i uwagi miecz ten ma 144 poli czy to nie za wiele i czy obiekt ten nie jest zbyt ubogi jak na Gothica z góry dziękuje :D

• Odpowiedzi 4
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Wg mnie miecz jest w porządku - ma głownię, jelec, rękojeść... czyli jest ok. Z drugiej strony seria gothic raczej nigdy nie powalała graficznie, więc można by ten miecz nieco urozmaicić, bo wydaje mi sie że standardowy arsenał jest zbyt monotonny.

Co do ilości poly to nie mam pojęcia czy dla silnika gothic'a 144 to dużo, ale skoro robisz moda to napewno masz player kit'a i inny soft modderski, więc sprawdź ile mają standardowe modele :)

pozdrawiam

ok dzięki a w ogóle to już się ktoś chętny do projektu zgłosił więc należę do grupy Software Hunters działającej od roku a tu kilka zdań o zespole i post o naborze do grupy

wszystkich chętnych prośmy o kontakt ;) (to nie ja zakładałem ten wątek tylko programista )

http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=51594&hl=

hehe to by mi chyba sufit na łeb spadł ;p nie najpierw w 2 to totalnie mini mod żeby się

podszkolić i nabrać nieco doświadczenia czyli kilka q typu pogadaj,przynieś,zrób,pozabijaj i znajdź + z 5 naszych obiektów a potem to takiego większego moda mam nadzieje że w większym składzie a potem kto wie jak nas będzie sporo to może w przyszłości jakąś własną grę ale to tylko marzenia narzazie ;p