EthicallyChallenged Napisano 20 Wrzesień 2009 Napisano 20 Wrzesień 2009 (edytowane) zoom: Edytowane 20 Wrzesień 2009 przez EthicallyChallenged
Urbanboogie Napisano 20 Wrzesień 2009 Napisano 20 Wrzesień 2009 Swietne kolory ma ten popieprzony obrazek :D
meariss Napisano 20 Wrzesień 2009 Napisano 20 Wrzesień 2009 Myślałem, że w Czarnobylu nie ma dżungli. o.O
emmilius Napisano 21 Wrzesień 2009 Napisano 21 Wrzesień 2009 Od razu mi się przypomina były tygodniowy SP o jakiś niespotykanych zwierzakach =]. Pamiętam stworzyłem dwa nowe gatunki: żyrawąż i krokorzeł :P. Ten po prawej to chyba samiec bo z pyska taki zadziora.
KhazadThard Napisano 23 Wrzesień 2009 Napisano 23 Wrzesień 2009 pokręcone że łojej, ale mi się bardzo podoba
EthicallyChallenged Napisano 23 Wrzesień 2009 Autor Napisano 23 Wrzesień 2009 Dzięki wszystkim za komenty. Historia obrazka jest taka, że moja panna wymyśliła to posklejane słowo, a ja pomyślałem "coby było, gdybym spróbował namalowac totalnie poczesany temat i przedstawic go tak żeby coś z tego wyszło". No i skoro się ludziom podoba to się bardzo cieszę. Jak ktoś chce przeczytac jak te stworzonka powstały to wpadnijcie na mój deviantart, ale historia jest bardziej poryta niż sam obrazek, nie mówcie potem, że nie ostrzegałem.
Rekomendowane odpowiedzi