Napisano 24 Wrzesień 200915 l Czy jest osoba na tym forum znająca świetnie pov-raya i chętna do wskazówek początkującemu? Nie mam zamiaru prosić o zrobienie czegokolwiek, ale o pomoc merytoryczną :) I tak wiem pov-ray to program bez przyszłości :) Pozdrawiam :)
Napisano 24 Wrzesień 200915 l pov-ray to program służący do renderingu nie modellingu. przenoszę watek do działu rendering.
Napisano 24 Wrzesień 200915 l Czy jest osoba na tym forum znająca świetnie pov-raya i chętna do wskazówek początkującemu? Nie mam zamiaru prosić o zrobienie czegokolwiek, ale o pomoc merytoryczną :) I tak wiem pov-ray to program bez przyszłości :) Pozdrawiam :) skoro tak uwazasz, to po co sie tym zajmujesz ja znam swietnie PovRaya, ale nie mam czasu dla osob ktore maja takie zdanie o tym oprogramowaniu, zapisz sie na grupy dyskusyjne news.povray.org i tam szukaj odpowiedzi na dreczace cie pytania
Napisano 29 Wrzesień 200915 l Ja ten program uwielbiam, to po pierwsze :) Pracy żadnej na informatyke nie robie, bo to jest proste... Na informatykach trzeba zrobić domek, a to nie problem. Mnie chodziło o pomoc przy animacji... Animacji robionej tylko i wyłącznie dla siebie :) Napisałem, że to program bez przyszłości, bo taki odpowiedzi oczekiwałem, typu przeżuć się na blendera 3ds maxa itp. Mimo braku wiedzy coś umiem, a wiedzę chciałem pogłębić :)