Gość holohause Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Czy jest osoba na tym forum znająca świetnie pov-raya i chętna do wskazówek początkującemu? Nie mam zamiaru prosić o zrobienie czegokolwiek, ale o pomoc merytoryczną :) I tak wiem pov-ray to program bez przyszłości :) Pozdrawiam :)
tweety Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 pov-ray to program służący do renderingu nie modellingu. przenoszę watek do działu rendering.
Gość Gosc Napisano 24 Wrzesień 2009 Napisano 24 Wrzesień 2009 Czy jest osoba na tym forum znająca świetnie pov-raya i chętna do wskazówek początkującemu? Nie mam zamiaru prosić o zrobienie czegokolwiek, ale o pomoc merytoryczną :) I tak wiem pov-ray to program bez przyszłości :) Pozdrawiam :) skoro tak uwazasz, to po co sie tym zajmujesz ja znam swietnie PovRaya, ale nie mam czasu dla osob ktore maja takie zdanie o tym oprogramowaniu, zapisz sie na grupy dyskusyjne news.povray.org i tam szukaj odpowiedzi na dreczace cie pytania
Gość holohause Napisano 29 Wrzesień 2009 Napisano 29 Wrzesień 2009 Ja ten program uwielbiam, to po pierwsze :) Pracy żadnej na informatyke nie robie, bo to jest proste... Na informatykach trzeba zrobić domek, a to nie problem. Mnie chodziło o pomoc przy animacji... Animacji robionej tylko i wyłącznie dla siebie :) Napisałem, że to program bez przyszłości, bo taki odpowiedzi oczekiwałem, typu przeżuć się na blendera 3ds maxa itp. Mimo braku wiedzy coś umiem, a wiedzę chciałem pogłębić :)
Rekomendowane odpowiedzi