wiecho Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Witam postanowiłem po modelu ZiS-5 zrobic model Audi S3 2008r. Mam problem jak zrobic materiał lub co ustawic zeby nie było widac tych czerwonych edgesow co sa z przodu zaznaczone a zeby nie było widac ich z tyłu tzn zeby na materiale polprzezroczystym nie było widac dwoch planeow. Mam nadzieje ze wiecie o co chodzi zaznaczyłem na widoku front :) ale nie wiem jak to wytłumaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 prawdopodobnie masz rozne kolory ustawione na plane-ach - na prawo/u gory masz taki kwadracik, obok tego miejsca gdzie sie modyfiery wybiera - ustaw ten sam i powinno byc ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 M4rcus oki dzieki zaraz zobacze i zmienie i zobacze czy bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Nie pomogło :( ustwiłem wszyskie planey i nawet model na ten sam kolor i dalej widac przednie edgesy z tyłu modelu a wiem ze napewno sie da zeby nie bylo widac tego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonk Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 A nie mozesz poprostu schowac tych poligonow ? : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Wrzesień 2009 Share Napisano 25 Wrzesień 2009 zaznacz te poligony i Alt + H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 dzieki indian pomogło nie przyszło mi do głowy to :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiecho Napisano 25 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2009 Cos mi nie idzie te modelowanie audi kto mi pomoze bo cos mi ta siatka nie pasuje jak i gdzie jest zle? pomocy (na slupku powstal mi trojkat jak go usunac zeby dobrze siatke rozlozyc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi